Ondernemen vanuit Oost-Europa in Nederland? Doe het met Lakotta

Voor ondernemers van buiten Nederland is Lakotta hét administratiekantoor met kennis van de Nederlandse markt. We zijn actief voor werkgevers die medewerkers uit het Oostblok in dienst hebben. Ook ondersteunen we bedrijven uit Oost-Europa die zaken willen doen op de Nederlandse markt. Als allround boekhoudkantoor zijn we ook steeds vaker actief voor Nederlandse bedrijven.

Breed pakket aan diensten

Ondernemen is uw vak. Administratie is het onze. Daarom nemen we u alle werkzaamheden op dat gebied uit handen:

  • Alle boekhoudkundige werkzaamheden
  • De dagelijkse administratie
  • Het opmaken van de jaarrekening en het deponeren van stukken bij de Kamer van Koophandel
  • Fiscale en financiële advisering
  • Belastingaangiften
  • Salarisadministratie
  • Aanvragen van financieringen en opstellen van ondernemingsplannen

Intermediair tussen u en Nederlandse organisaties

Met 20 jaar ervaring kent Lakotta de Nederlandse wet- en regelgeving. Daarom zijn we u ook van dienst als intermediair in uw contacten met uiteenlopende partijen: overheid, UWV, Sociale Verzekeringsbank (SVB), gemeenten, andere bedrijven, opleidingsinstituten, woningcorporaties, makelaars en nog veel meer. Daarvoor verzorgen we niet alleen de schriftelijke communicatie. Ook fungeren we als uw aanspreekpunt als u de Nederlandse taal onvoldoende machtig bent. Goed om te weten dat Lakotta ook voor vertalingen Pools-Nederlands kan zorgen. In ons netwerk hebben we een beëdigd vertalen die u rechtstreeks - zonder opslag van onze kant - kunt benaderen. 

Sparringpartner voor ondernemers

Wilt u meer informatie over ondernemen in Nederland? Lakotta is uw sparringpartner. We hebben antwoord op veel vragen van uw kant. Hoe is het bedrijfsleven in Nederland georganiseerd? Welke wet- en regelgeving is voor u van belang? En met welke aandachtspunten moet u als bedrijf uit Oost-Europa nog meer rekening houden? Op deze en veel andere vragen krijgt u een praktisch en professioneel antwoord.