Persoonlijk en professioneel

Lakotta is een administratiekantoor, gestart door Marek Lakotta. Opgegroeid in Polen vertrok hij in 2000 naar Nederland. Daar heeft Marek ervaring opgedaan op uiteenlopende gebieden. Die ervaring komt goed van pas nu hij onder eigen naam een administratiekantoor is begonnen, actief voor bedrijven en werknemers uit Oost-Europa die in Nederland aan de slag willen. Onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn afkomstig uit landen als Polen, Litouwen, Letland, Tsjechië en andere landen.

Alle diensten in één hand

Lakotta is een administratiekantoor met alle diensten in eigen huis. Daarmee kunnen we uw complete boekhouding verzorgen. We zijn geregistreerd belastingconsulent, een bewijs van onze uitstekende kennis en gedegen aanpak.

Inmiddels bestaat het kantoor uit vier medewerkers, gevestigd in een modern kantoor aan de rand van De Lier (gemeente Westland). Met gebruikmaking van de nieuwste IT-systemen en softwareprogramma’s begeleiden we bedrijven en werknemers bij hun administratieve verplichtingen in Nederland.

Ook beëdigd tolk Pools-Nederlands

Een belangrijk voordeel van Lakotta is onze uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Met bovendien een beëdigd tolk in ons eigen netwerk kunnen we assisteren bij uiteenlopende kwesties, zowel voor zakelijke als voor particuliere cliënten. Dat doen we niet alleen in schriftelijke contacten. Ook kunnen we als uw gesprekspartner optreden als u van mening bent dat u de Nederlandse taal niet goed spreekt.

Efficiënt, breed inzetbaar en betrouwbaar

Lakotta is een kantoor met een efficiënte aanpak. Daardoor zijn we ook een heel betaalbare partner. Eén die voor uiteenlopende vragen en diensten beschikbaar is. Ook kunnen we snel extra specialismen inschakelen als dat nodig is. We hebben uitstekende contacten met partners in Nederland zoals notarissen, financieel adviseurs en makelaars.